Kaip įrodyti tešlą orkaitėje, jei ji neturi specialios programos?

Klausimas

  • Kaip padaryti, kad mielinis tešlos kylimas orkaitėje vyktų, jei prietaisas neturi tešlos kildinimo programos?
  • Orkaitės naudojimo instrukcijoje nenurodyta, kurią funkciją reikėtų naudoti mielės tešlai kilti.

Sprendimas

1. Idealioji temperatūra mielėms kilti yra tarp 30°C ir 40°C.

Esant žemesnei temperatūrai, mielių tešlai išsipūsti reikia daugiau laiko.

2. Jei prietaisas nėra aprūpintas patvirtinimo programa, elkitės taip:

  • Įkaitinkite orkaitę iki 30-40°C naudodami bet kokį šildymo režimą.
  • Leiskite prietaisui įkaisti 5 minutes, tada išjunkite orkaitę.
  • Tada įdėkite dubenį su mielių tešla į orkaitės ertmę. Kadangi mielių tešlai reikia drėgmės pakilti, pavyzdžiui, dubenį uždenkite drėgnu skudurėliu.
  • Uždarykite orkaitės duris.
  • Po maždaug 20-30 minučių, tešla turėtų padidėti tūrio ir gali būti toliau apdorojama kaip aprašyta recepte.

Ar šis straipsnis buvo naudingas?

Raskite savo produkto vadovą

Spręskite problemas ir ieškokite instrukcijų ar kitos dokumentacijos apie savo produktą.

Rasti instrukciją

Registruokite savo produktus

Registruokite savo produktus naudodamiesi „Myaeg“ ir raskite viską, ko jums reikia, vienoje vietoje.

Registruoti produktą